Shipment within EU for just 12,50 euro (except NL & BE)    

Smart, comfortable & safe living
Cart Subtotal: €0.00

Latest News

 

Wij gaan onze klanten belonen!

Datum: Maart 2014

 

Wij hebben gemerkt dat klanten hun "domotica" projecten vaak uitspreiden over een langere tijd. Niet zo gek, aangezien het installeren en configureren van de modules vaak - zeker in het begin - enige kennis en ook "behendigheid" behoeft. Vaak speelt het kostenaspect hier ook een rol in.

 

Beloningssysteem

Speciaal voor u, als trouwe klant, hebben we een beloningssysteem geïntroduceerd. Zo verdient u bij elke aankoop automatisch zogenoemde "Loyaliteits Punten", welke u (na uw eerste bestelling) kunt verzilveren (Let op, het minimale aantal verzamelde punten dient 50 (waarde 5,00 Euro) of hoger te zijn). De punten zullen na 1 dag beschikbaar komen in uw account. 

 

Referenties

U kent het vast wel. Gezellig op een feestje praten over wat domotica zoal te bieden heeft. En uiteraard bent u daarbij trots op wat u (dan al niet zelf) heeft gemaakt en geïnstalleerd. Waarom dan niet een keer onze naam laten vallen? Indien u een klant bij ons aanbrengt via het nieuwe referentie-systeem (te vinden in uw account), krijgt u automatisch een beloning van 100 punten (waarde 10 Euro). Enige voorwaarde is dat uw vriend(in) een bestelling bij ons plaatst van minimaal 100 Euro. Zodra aan deze voorwaarde is voldaan zullen de punten automatisch aan uw huidige saldo worden toegevoegd. 

  

 

 

Compatibiliteits Overzicht

Datum: Maart 2014

 

Recentelijk zijn er weer uitbreidingen geweest op onze website. Dit keer had hebben we een nog duidelijker compatibiliteits overzicht toegevoegd. 

 

Zo is bij elk product (waar de compatibiliteit van bekend is) direct zichtbaar - via het Snel Overzicht - met welke bekende gateways de module compatibel is. Compatibel wil bij ons zeggen dat de module goed functioneert, alle functionaliteit beschikbaar is, er weinig tot geen defecte producten zijn, etc. Kortom, diverse criteria waar een product aan moet voldoen alvorens deze de status "Volledig Compatibel" krijgt.

 

Voor een direct overzicht van alle beschikbare producten en de compatibiliteit klikt u hier

Heeft u zelf nog aanvullingen? Wij horen deze uiteraard graag en streven er continu na het compatibiliteits overzicht up-to-date te houden.

 

 

 

Ontwikkelingen Website

Datum: Februari 2014

 

Zoals sommige klanten al terecht hadden opgemerkt is de website verder uitgebreid met een zogenoemd "Snel Overzicht". 

 

Dit overzicht geeft een korte samenvatting van de hoofdpunten van het betreffende product. We hebben getracht deze zo kort mogelijk te houden, zodat u direct een idee krijgt of dit het product is wat u zoekt (max. 5 punten).  

Voor meer informatie betreffende dit product kunt u verder lezen op de tabbladen "Omschrijving", "Specificaties" en "Extra Informatie". 

 

 

 

Klant Ervaringen toegevoegd

Datum: Januari 2014

 

Sinds enige tijd zijn wij lid van het Webwinkel Keurmerk. Daar wij veel waarde hechten aan dit keurmerk hebben we ervoor gekozen om vanaf heden ook klant ervaringen te gaan delen om zo nog transparanter naar buiten te treden.

 

Dit zijn eerlijke en onbevooroordeelde ervaringen van onze klanten welke bij ons succesvol een bestelling hebben geplaatst. Elke bestelling wordt opgevolgd door een onafhankelijke vraag van Stichting Webwinkelkeur om de ervaring met Betaalbare Domotica te delen met derden. 

 

Zo krijgt u een (betere) indruk van onze dienstverlening en ook waar wij voor staan. Hopelijk mogen wij binnenkort uw ervaring ontvangen! 

 

 

 

Bijstelling Fibaro prijzen

Datum: Januari 2014

 

Afgelopen tijd zijn wij meermaals benaderd waarom onze Fibaro prijzen lager zijn dan gemiddeld. De reden hiervoor is dat wij domotica betaalbaar wilden maken voor iedereen.

 

Nu blijkt echter dat dit vanuit Fibaro niet wenselijk is en dat, willen wij als professioneel Fibaro verkooppunt blijven optreden, onze prijzen moeten bijstellen. Uiteraard hebben wij ons hier aan geconformeerd, daar wij van mening zijn dat Fibaro een belangrijke rol speelt binnen ons productgamma. 

 

Dit heeft wel tot gevolg dat de prijzen op de meeste Fibaro producten zijn gestegen. De kortingen echter bij aanschaf van packs is wel intact gebleven. Dit betekent dat u, bij afname van meerdere modules gelijktijdig, of een starter set, alsnog een korting ontvangt over deze producten. 

 

 

 

Voorraad status aan overzicht toegevoegd

Datum: December 2013

 

Vanaf heden wordt de voorraad status van het product direct weergegeven. Wordt er aangegeven dat het product in voorraad is, dan is dit ook zo. Wij hanteren strenge voorraad controles om zo te garanderen dat het aanbod actueel is met onze voorraad. Zo weet u als klant ook dat wat u besteld direct geleverd kan worden of dat u mogelijk een paar dagen moet wachten alvorens het artikel weer op voorraad is. 

 

We hopen zo het stukje service naar onze klanten te verhogen. Heeft u nog een op- of aanmerking? Wij vernemen deze graag van u.

 

 

 

December dagen zijn begonnen!

Datum: December 2013

 

De donkere decemberdagen zijn weer begonnen. De ideale tijd om aan uw hobby te werken of misschien zelfs om uw netwerk verder uit te breiden.

 

Speciaal hiervoor hebben wij deze maand de December Deals. Voor uw hobby, of als geschenk onder de kerstboom! Kortingen die wel op kunnen lopen tot 15%.

 

Wilt u direct de december deals zien? Zoek dan op de term "december" of "deal" en u krijgt direct een overzicht van al onze speciale aanbiedingen!

 

Fijne feestdagen en veel "domotica"-plezier gewenst! 

 

 

 

Compatibiliteits overzicht toegevoegd

Datum: November 2013

 

Aangezien we steeds meer vragen kregen omtrent de compatibiliteit van bepaalde producten i.c.m. onze home centers, hebben we de (geteste) modules en waar de werking van bekend is direct bij het product gepubliceerd. 

 

De bedoeling is dat het hiermee niet alleen makkelijker, maar vooral duidelijker wordt om een keuze te maken tussen bepaalde controllers en modules (nu nog zijn enkel de Micasaverde Vera Lite en Vera 3 & Fibaro Home Center 2 opgenomen. Op korte termijn zal deze lijst verder worden uitgebreid). 

 

Let wel, deze lijst is continu in ontwikkeling. Het volgende overzicht geeft de werking en compatibiliteit aan:

 

 Volledig Compatibel (Getest)
 Compatibel, meeste functies werken (Testfase)
 Deels Compatible (zie ook Extra Informatie tabblad bij het product zelf)
 Niet Compatibel (is uw ervaring anders? Wij leren hier graag van. Stuur ons aub uw ervaringen!)

 

Als laatste geldt dat bepaalde functionaliteit ook afhankelijk is van de software en de gebruikte versie ervan. 

Zorg er daarom voor dat uw software is bijgewerkt. 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen hierover? Deze horen wij deze erg graag!

Stuur ons direct een mail via: sales@affordable-ha.com of neem telefonisch contact met ons op tijdens onze openingstijden via +31 (0)85 3015583. 

 

Wij danken u alvast hartelijk voor uw feedback!

 

 

All prices are calculated with 21% VAT.